Lezing over ruimtevaart in Plexus

Marc Heppener, Hoofd Wetenschappelijk Onderzoek van de ESA in Noordwijk en verantwoordelijk voor onderzoek in het Internationale Ruimtestation (ISS) geeft aanstaande woensdag de lezing ‘De Uitdagingen in de Ruimtevaart’ bij A.S.V. Prometheus in de Spectrumzaal van Studentencentrum Plexus aan de Kaiserstraat. Heppener zal onder andere ingaan op de wetenschappelijke projecten van André Kuiper, de Europese inbreng in het ISS en de toekomst van de bemande ruimtevaart waaronder eventuele bemande vluchten naar Mars.

A.S.V. Prometheus Leiden is een studentengezelligheidsvereniging en staat open voor studenten van alle opleidingen en kent, naast een verantwoordelijke hoeveelheid gezelligheid, vooral een cultureel karakter. Dit wordt ingevuld door een wekelijkse activiteit, meestal een lezing, filmavonden, museum- en concertexcursies, weekendjes weg en eens in het jaar een reis naar één van de mooie steden binnen Europa.

Deze lezing is openbaar toegankelijk en kostenloos. Aanvang: 20:30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×