Tennisvereniging Roomburg bestaat 50 jaar

Tennisvereniging Roomburg bestaat 50 jaar en dat gaat komende maanden groots gevierd worden. Het bestuur heeft de jubileumcommissie zelfs ‘carte blanche’ gegeven om een dijk van een programma neer te zetten. Op 1 april gaat het jubileumjaar swingend van start met een spetterend openingsfeest met muziek van ‘De Pleisters’. Van 6 tot en met 11 juni is de feestweek gepland. Onder meer met een clinic met medewerking van Jacco Elthing.

Tijdens de feestweek is er iedere dag een jubileumactiviteit op de club voor zowel de junioren als de senioren. Dit varieert van een Tennis & Concert ochtend, tot een clinic met medewerking van niemand minder dan Jacco Elthing voor de junioren op woensdag. De week wordt feestelijk afgesloten op 11 juni met een reünie van oud OLK spelers, een feestelijke receptie en een daverende feestavond.

Tijdens de receptie en de feestavond wordt er een modeshow gehouden over 50 jaar tenniskleding door leden van de club o.l.v. Intersport Superstore Leiden én is de trekking van de grote loterij. De lotenverkoop is reeds gestart, doel is om van de opbrengst nieuw buitenmeubilair voor de baan én een oefenmuur te kopen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×