REO voor IKEA in Leiderdorp

Het Regionaal Economisch Overleg Rijn- en Bollenstreek (REO) stemt in met de komst van een Ikea-vestiging op Bospoort in Leiderdorp. Dat bleek woensdagavond tijdens de Stuurgroepvergadering, zo meldt TV West. Voorwaarde is wel dat de verkeersdoorstroming, ook in regionaal verband, voldoende gewaarborgd blijft. De gemeente Leiderdorp heeft toegezegd om dit aspect de komende maanden nadrukkelijk aandacht te geven. Doorslaggevend voor het besluit van de Stuurgroep was een onderzoek dat uitwees dat de aantrekkingskracht in de woonbranche in de Rijn- en Bolllenstreek als geheel verbetert door de komst van een Ikea.

Het woonwarenhuis streeft er naar om in 2006 met de bouw van de veertiende vestiging in Nederland te beginnen. De provincie Zuid-Holland moet eerst nog een definitief besluit nemen.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×