Stoelententoonstelling in architectuurcentrum

Van 30 maart t/m 21 mei is in het RAP Architectuurcentrum aan de Nieuwstraat 33 (tegenover de Hooglandse kerk) een unieke collectie stoelen te bewonderen. Elk jaar besteedt het Rijnland Architectuur Centrum aandacht aan interieur en design. Na de overzichtstentoonstelling van Piet Hein Eek en Nob Ruijgrok en het project ‘Kunst en Wonen’ is er ditmaal, op initiatief van architectuurhistoricus Gerrit Oorthuys, een expositie van intrigerende stoelen. Oorthuys, verbonden aan de Stichting het Stoelenmuseum, etaleert veel materiaal uit eigen collectie.

“Stoelen” is dit voorjaar te zien op woensdag, donderdag, vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×