Boksen met Arnold Vanderlyde op Leiden Centraal

Een bergetappe fietsen met Leontien Zijlaard-van Moorsel, een rondje boksen met Arnold Vanderlyde of tafeltennissen met Bettine Vriesekoop. Dat kan vandaag de hele middag (van 12.00 tot 16.00 uur) tijdens de sportclinics op enkele NS stations. De clinics worden gegeven in het kader van de Nationale Sportweek die nog tot 3 april duurt. NS organiseert op drie stations sportclinics. Op station Leiden kan gebokst worden onder leiding van Arnold Vanderlyde.

Iedereen kan tussen 12 en 16 uur gratis meedoen met de sportclinics. Ook voor minder-sportievelingen is er iets te beleven op de stations. Op de drie stations kan bij de stand van de Hartstichting een kennistestje worden gedaan en er worden kortingsbonnen uitgedeeld voor een oergezond sapje of biologische shake van Shakie’s.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×