Foto-expositie Stadsbouwhuis

In het atrium van het Stadsbouwhuis aan de Langegracht is van 4 tot en met 21 april fotowerk te bezichtigen van Kees Ballintijn. De fotograaf gebruikt de techniek van de grafische fotografie, waarbij alle grijstonen worden weggewerkt en alleen de kleuren zwart en wit overblijven.  

Ballintijn, die zijn opleiding volgde aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, fotografeert vooral landschappen. De kunstenaar is aangesloten bij de Voorschotense Kunstkring en heeft, naast de groepstentoonstellingen van de Kunstkring, gemiddeld twee solotentoonstellingen per jaar in Nederland. In het buitenland had hij solotentoonstellingen in Budapest en Reykjavik.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×