SP zamelt bezwaarschriften in

De SP trekt zaterdag 9 april met bewoners de wijk Zuidhoven in om bezwaarschriften tegen sloop in te zamelen. Ook wil de partij bij een kraampje aan de Willem Klooslaan de meningen van de bewoners peilen. Maandag volgt een overleg met de buurt over verdere actie.

De gemeente en de woningbouwcorporaties Portaal en Ons Doel willen de 108 woningen aan de Hoflaan, de Boshuizerkade, de Akkerhofd de Boshof, de Duinhof, de Meerhof en de Weidehof slopen. Maar sloop van deze sociale huurwoningen zou de woningnood in Leiden alleen maar verergeren, vindt de SP. De partij vreest dat woningen die ervoor in de plaats komen, duurder zullen uitvallen.

Bewoners van de bedreigde woningen kunnen tot en met 11 april bij de gemeente bezwaar maken. Daarom wil de SP juist aanstaande zaterdag de voorbedrukte bezwaarschriften, die eerder zijn verspreid, ophalen. 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×