Op de tweede etage van de Latijnse School aan de Lokhorststraat is sinds vandaag het nieuwe kantoor van Media Design en Sleutelstad.nl gevestigd.

Nieuw onderkomen voor Media Design en Sleutelstad.nl

Na de brand van afgelopen zondagmorgen vroeg, waarbij ons kantoor voor een groot deel is verwoest, zijn wij met frisse moed op zoek gegaan naar een nieuw onderkomen. Inmiddels is dat gelukt en hebben wij sinds vandaag de sleutel van ons nieuwe kantoor op een van de mooiste plekjes van Leiden. Excuus, het mooiste plekje van Leiden. De komende dagen zijn we dus druk bezig met inrichten en verhuizen en vanaf maandag hopen wij helemaal op orde te zijn in ons nieuwe kantoor aan de Lokhorststraat 16, beter bekend als de ‘Latijnse School’. Onze nieuwe locatie is ongeveer twee keer zo groot als ons kantoor aan de Flevoweg en we kunnen dus voorlopig vooruit.

Ons nieuwe kantoorpand gaat overigens ook een belangrijke rol spelen als Leiden volgend jaar de 400e geboortedag van Rembrandt viert tijdens het Rembrandtjaar. De Leidse schilder heeft er namelijk nog op school gezeten en dat feit zal niet onopgemerkt voorbij gaan.

Advertentie

Leiden Brand in bedrijfsverzamelgebouw Merenwijk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×