Politie zoekt getuigen van straatroven

Zaterdagmiddag werd een 19-jarige vrouw uit Leiden in de Mandenmakerssteeg van haar tas beroofd. Ze liep richting de Breestraat toen er aan haar handtas werd getrokken. De vrouw verzette zich, waardoor ze viel. Het slachtoffer zag dat een jongen de tas losliet en er op een rode brommer vandoor ging in de richting van de Diefsteeg.

Omtreeks 21.10 uur vond op de Weddesteeg eveneens een straatroof plaats. Een 85-jarige vrouw uit Leiden liep in de richting van het Noordeinde toen zij ter hoogte van de paaltjes een duw kreeg waardoor ze viel. De vrouw zag twee jongens er met haar tas vandoor gaan in de richting van het Galgewater.

De politie stelt een onderzoek in naar de straatroven en heeft inmiddels buurtonderzoeken gehouden. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Leiden via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×