Geld en bedreigingen na aanrijding

De politie stelt een onderzoek in naar een aanrijding die vrijdag 15 april omstreeks 00.30 uur plaatsvond op de Breestraat. Een 19-jarige Leidse stond op het voetpad van de Breestraat toen zij door een auto die over het voetpad reed werd aangereden. De vrouw liep hierdoor verwondingen aan haar gezicht en been op. De automobilist zou de vrouw na de aanrijding geld hebben aangeboden, er zouden bedreigingen zijn geuit en daarna was de bestuurder met inzittenden weggereden.

Kort na de aanrijding zijn door de politie een 32-jarige man uit Nieuw Vennep en een 28-jarige man uit Warmond op de Boommarkt aangehouden. De politie onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding en hun gedragingen na de aanrijding. Tevens verhoort de politie getuigen van het ongeval.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×