Politie zoekt getuigen van mishandeling

De politie heeft donderdagavond een 34-jarige man uit Leiden aangehouden wegens het plegen van een mishandeling. De politie is op zoek naar twee jongens die tijdens de mishandeling op de Lammenschansweg op een bromfiets voorbij reden en dus getuigen zijn geweest. Een 30-jarige vrouw uit Leiden was omsteeks 19.30 uur aan het hardlopen in de richting van de snelweg toen zij ter hoogte van het bedrijf Aegon werd uitgescholden door een man die uit tegenovergestelde richting kwam. Direct hierop kreeg de vrouw enkele schoppen van de man. De vrouw begon te schreeuwen, maar wist pas weg te komen toen de twee jongens op de bromfiets voorbij kwamen en de man iets toeschreeuwden.

Op basis van het opgegeven signalement door de vrouw wist de politie de verdachte aan te houden. De politie verzoekt de twee jongens zich te melden aan het bureau in Leiden (Zuid) of via telefoonnummer 0900 – 8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×