High Tea voor Unicef

Het Regionaal Comité Unicef Leiden organiseert aanstaande zondag een High Tea in Het Koetshuis de Burcht. Via een veiling hoopt Unicef 5.000 euro binnen te halen voor een vaccinatieproject voor kinderen in Somalië. “De zeebeving van 26 december heeft grote gevolgen gehad voor een aantal streken in Zuidoost-Azië en Afrika. Terwijl de aandacht vooral uitgaat naar de gevolgen van de tsunami in Azië, lijkt Somalië vaak een vergeten gebied, terwijl daar 15.000 getroffenen proberen het hoofd boven water te houden. Daarom willen wij Somalië een extra steuntje in de rug geven”, aldus Simone Bos en Tineke Teenstra van Unicef.

Het programma begint om 14.00 uur en naast champagne en heerlijkheden van de High Tea zijn er optredens van het jeugdensemble Viotta en het Kaapverdiaanse koor Rabasa. Staatssecretaris Melanie Schultz treedt op als Leidse Unicef ambassadeur. Berthyl den Heeten van Veilinghuis Onder de Boompjes is veilingmeester en Zakenvrouw 2004, Mariëtte Barnhoorn (Luba) is voorzitter van de jury die zal bepalen wie van de dames de mooiste hoed draagt.

Unicef is al vele jaren met diverse projecten op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en schoon water actief in Somalië. Vorig jaar is gestart met een versneld vaccinatie programma voor alle kinderen tegen de meest voorkomende kinderziektes. Voor slechts 20 euro kan een kind volledig worden ingeënt.

Wilt u Unicef helpen om dit doel te bereiken, bestel dan zo spoedig mogelijk kaarten ( 65 euro per stuk) voor uw familie of zakenrelaties bij Kwik & Van Hoek. Tel: 071-5137775, fax: 084-7459681, e-mail: info@kwik-en-vanhoek.nl. Iedereen die nog iets heeft voor de veiling kan dit ook melden bij Kwik & Van Hoek.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×