Ellen Blok, Trudi Zoet en Margreet van der Lans voor De Roef. (Foto's: Chris de Waard).

Leids ondernemerstrio opent horeca bij jachthaven Leiderdorp

Tijdens een drukbezochte kennismakingsborrel konden enkele honderden genodigden zondagmiddag alvast proeven van de sfeer, de hapjes en drankjes van De Roef. Aanstaande woensdag gaat de horecagelegenheid bij de jachthaven in Leiderdorp voor het publiek open. De Leidse ondernemers Ellen Blok, Trudi Zoet en Margreet van der Lans zwaaien er de scepter. De dames hebben in Leiden hun sporen in de horeca al verdiend. Zo hadden ze tot vier jaar geleden Eet- en Drinklokaal Vooraf en Toe aan de Botermarkt en exploiteren ze de Regentenkamer van de Meermanshof aan de Oude Vest.

“De Regentenkamer is in de winter altijd het drukst en hier in de jachthaven moeten we het natuurlijk meer van de zomer hebben,” zo vertelt een dolenthousiaste Ellen Blok op het openingsfeestje. Hoewel Het huis de Roef op het terrein van de jachthaven is gevestigd, hoeven bezoekers zich niet af te laten schrikken door het bordje op het hek dat meldt dat toegang alleen is toegestaan voor leden. “We zijn er gewoon voor iedereen. Voor ontbijt, lunch, diner of gewoon een drankje,” aldus Blok. “Een Roef is trouwens het vooronder van een schip. De huiskamer. En dat is precies wat we willen zijn”.

Het huis de Roef is gevestigd aan het einde van de Mauritssingel in Leiderdorp. Tel. 071 5425265.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×