Eurodusnie past referendumsite aan

In een uiterste poging om een kort geding te voorkomen, heeft Eurodusnie de eigen referendumwebsite over de Europese grondwet aangepast en op de beginpagina van de site een duidelijk zichtbare link naar de IPP Referendumwijzer en een tweetal andere stemwijzers geplaatst. Het Instituut voor Publiek en Politiek (IPP) kondigde enkele dagen geleden aan een kort geding tegen Eurodusnie aan te spannen omdat Eurodusnie’s website wat betreft uiterlijk en naam “exact hetzelfde” zijn als haar website www.referendumwijzer.nl. Eurodusnie bestrijdt dit. Het IPP heeft de geste van Eurodusnie inmiddels afgewezen en eist morgen in een kort geding het domeinnaam www.referendumstemwijzer.nl op. Voor iedere dag dat geen gehoor wordt gegeven aan deze eis wil het IPP dat Eurodusnie 5000 euro moet betalen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×