Erwin Tak voorlopig fractievoorzitter SP

Het enige overblijvende SP-raadslid Erwin Tak vervult voorlopig noodgedwongen de rol van fractievoorzitter. Tak kwam afgelopen zomer voor de SP in de Leidse gemeenteraad als opvolger van Hans van Dam.

Die laatste stapte ook al op na een fikse ruzie met de Leidse SP-afdeling. Wie de twee opengevallen plaatsen op de SP-lijst gaan innemen is nog niet bekend.

Paul Day en Birgitta Dolfing stellen hun zetels beschikbaar aan de partij, waarvan ze overigens wel lid blijven. Als eerste komen volgens de SP-kieslijst Bastiaan Hokke, duo-raadslid Hans Hendriks, Inge Lancer en oud-senator Driek van Vugt in aanmerking.

Advertentie

Leiden spcrisis


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×