Stichting TEGEN-BEELD zoekt gedichten-voordragers

Op 28 juni worden tijdens de Poëziemanifestatie op en aan de Nieuwe Rijn alle 101 Leidse muurgedichten in hun oorspronkelijke taal voorgedragen door diverse inwoners van Leiden. Hiervoor is Stichting TEGEN-BEELD nog op zoek naar personen die in Leiden wonen of werken maar van origine Duits, Frans, Japans, Portugees, Mexicaans, Palestijns, Tsjechisch, Russisch, Pools of Nigeriaans zijn en één of meer muurgedichten in hun taal willen voordragen. Ook zoekt de Stichting naar mensen die Surinaams-Hindoestaans, Berber of Hebreeuws spreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met :

Jacowies Surie of Ben Walenkamp
Jskunstprojecten Stichting TEGEN-BEELD
tel. 071 5130586 of 071 5131389.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×