De schoonste wethouder van het college, Rogier van der Sande (midden rechts), is blij met de bezem en met de finaleplaats. "Zelfs als we niet verder komen hebben we veel positieve publiciteit voor Leiden gehad." (Foto: Chris de Waard).

VVD-bezems voor college

De VVD-fractie heeft alle leden van het college van B&W afgelopen avond een bezem cadeau gedaan. Met de geste wilden de liberalen hun oproep aan alle inwoners van Leiden kracht bij zetten om zich gezamenlijk in te zetten voor een schone stad. Leiden drong maandag door tot de finale van de landelijke wedstrijd ‘Schoonste gemeente van Nederland’. De sleutelstad behoort daarmee nu tot de negen schoonste gemeenten van het land.

 

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×