Mogelijke inbreker opgepak

Afgelopen nacht werd er rond 03.50 uur ingebroken in een sigarenwinkel aan de Standerdmolen (Merenwijk). Na het vernielen van een winkelruit werden er geld en sigaretten gestolen. De politie kamde onmiddellijk de omgeving af op zoek naar de daders. Tien minuten later sprak de politie op de IJsselmeerlaan de bestuurder van een auto aan. Deze, naar zijn zeggen 24-jarige man uit Nijmegen, had een warrig verhaal en kon zich niet identificeren. Ter vaststelling van zijn identiteit werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Vandaag onderzoekt de politie zijn identiteit en zijn mogelijke betrokkenheid bij de inbraak.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×