36 Bekeuringen bij verkeerscontrole

Het team Leiden-West van de politie heeft vrijdag maar liefst 36 bekeuringen uitgeschreven bij een verkeerscontrole in stadsdeel West. Bij de controle werd gelet op de gedragsregels in het verkeer. Er werden taxi’s, lesauto’s, gewone personenauto’s, motorfietsen, bromfietsen, snorfietsen en auto’s met een aanhangwagen gecontroleerd.

In totaal werden 36 bekeuringen geschreven voor zaken als het niet kunnen tonen van een bromfietscertificaat, opgevoerde bromfietsen, het niet dragen van een autogordel etc. Enkele automobilisten maakten het wel erg bont. Zo reed iemand op de A44 achteruit van de oprit en werd er door een andere auto zelfs gekeerd op de snelweg.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×