Aanhouding na drie valse meldingen via 112

De politie hield eerder deze maand in Rijnsburg een 21-jarige man uit die plaats aan die drie valse meldingen had gedaan via het alarmnummer 112. De man meldde in zijn eerste telefoontje dat op het Centraal Station in Leiden een bom zou liggen. Vervolgens belde hij met de mededeling dat er iemand in Sassenheim op straat een hartinfarct had gekregen en tenslotte zou er een schoorsteenbrand zijn in Rijnsburg.

Voor het vermeende infarct in Sassenheim reed een ambulance uit. De politie vermoedde dat het om valse meldingen ging en stelde onmiddellijk een onderzoek in. Dit resulteerde in de aanhouding van de verdachte. Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal is de man weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×