Referendumavond in Vrijplaats Koppenhinksteeg

Woensdag 1 juni wordt in Nederland gestemd over Europese Grondwet. Wordt het “nee” zoals de meeste opiniepeilers voorspellen of wordt het een “ja” zoals de voorstanders hoopvol geloven? En hoe hoog wordt de opkomst? Pas bij meer dan 30% opkomst en een duidelijke overwinning van het nee-kamp hebben de meeste partijen beloofd de uitslag te respecteren. Wat de uitslag en opkomst ook zullen zijn, er valt genoeg om onder het genot van een drankje over te discussiëren. Eurodusnie organiseert daarom woensdag een ‘Referendumavond’ in Las Vegas, Vrijplaats Koppenhinksteeg. Na het wekelijkse eetcafé (vanaf 18.00) worden via TV en internet de uitslagen op de voet gevolgd en afhankelijk van de uitslag getoast of een traantje weggepinkt.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×