Politiek café met Hans Dijkstal

Morgenavond (maandag) organiseert de Leidse VVD weer een politiek café in De Branderij aan de Middelweg. Dit keer is Hans Dijkstal te gast. Hij zal een korte inleiding houden met als thema “Populisme, Volkssentimenten en Integratie”. De oud-partijleider van de VVD overweegt overigens om zijn lidmaatschap van de VVD op te zeggen. De voormalige vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken zegt zich te storen aan de ‘populistische trekjes’ die de liberale partij onder het leiderschap van Jozias van Aartsen is gaan vertonen. “De VVD is de weg volledig kwijt en mij bijna”, aldus de 62-jarige Dijkstal in de Volkskrant.

Het politiek café begint om 20.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×