Daders beroving vrouw aangehouden

De Politie Hollands Midden heeft afgelopen dinsdagavond twee mannen van 22 en 24 jaar uit Leiden aangehouden op verdenking van het medeplegen van een beroving met geweld in een woning aan de Potgieterlaan in Leiden. Een 80-jarige Leidse werd daar op woensdagmiddag 18 mei beroofd van een geldbedrag. Een man belde aan en drong de woning binnen toen de vrouw de deur opendeed. In de hal werd de vrouw mishandeld waarna de man de woning doorzocht. Hij ging er met een geldbedrag vandoor. De rol van de tweede verdachte is nog in onderzoek.

De vrouw werd met diverse kneuzingen over het lichaam overgebracht naar het LUMC. Het rechercheonderzoek leidde onder andere door het buurtonderzoek naar de twee verdachten die vrijdag zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×