Leidse automobilist raakt te water en overlijdt

Door nog onbekende oorzaak reed een 81-jarige automobilist uit Leiden gistermiddag rond 14.40 uur aan de Vlietweg het water van de Vliet in. De man werd door duikers van de brandweer en agenten uit het water gehaald en naar het LUMC overgebracht, waar hij later in de middag alsnog aan zijn verwondingen overleed. Bij de reddingsaktie om de man uit zijn auto te bevrijden, raakten twee agenten licht gewond.

De agenten waren als eerste ter plaatse en gingen te water om de bestuurder te redden. Daarbij sloegen ze de achterruit in van de auto die inmiddels onder water was verdwenen. Duikers van de brandweer haalden de man vervolgens uit zijn auto. Het slachtoffer werd gereanimeerd en overgebracht naar het LUMC waar hij overleed. De twee agenten werden eveneens overgebracht naar een ziekenhuis voor de behandeling van bij de redding opgelopen snij- en schaafwonden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×