Vrijspraak Michael Jackson: "Gerechtigheid heeft gewonnen"

4

“Vandaag op de 13e heeft gerechtigheid gewonnen,” dat zegt de Leiderdorpse Willy Gijsman, voorzitter van de Nederlandse Michael Jackson Fanclub. “Wij hebben alle respect voor Michael Jackson, zijn familie, fans en vrienden”. Gijsman heeft vannacht nog een ‘Jackson party-website‘ gelanceerd, waarop alle victory-feestjes vermeld worden. “Nu breken er weer goede tijden aan voor Michael Jackson en zijn fans.”

Gijsman, zelf net anderhalve week terug uit LA, kreeg gisteren een uur voor de uitspraak van een andere regiogenoot te horen dat de jury klaar was met de beraadslagingen. Vice-voorzitter Mark Wittenberg uit Hillegom is momenteel in LA en volgde daar het nieuws op de voet. Gijsman: “Mark belde me een uur van te voren dat de uitspraak zou komen. Vanaf dat moment heb ik mijn TV op CNN gezet. Ik zit nu interviews te kijken met de jury want ik zal wel veel pers te woord moeten staan en dan moet je natuurlijk wel precies weten, waar je het over hebt.”

Delen
Zomerbiervaart

4 reacties

  1. Hallo!!!!! Hij is vrijgesproken wat hem tenlaste werd gelegd, het sluit niet uit of hij werkelijk op kinderen valt, of hij werkelijk een pedofiel is. Dat zal de tijd leren, maar het spreekwoord is “Waar rook is, is vuur”.

  2. Zouden al die fans nu ook met een gerust hart hun kindjes bij Michael laten logeren?

  3. mijn zonen mogen meteen naar michael en blijven slapen hoor

    VRIJGESPROKEN omdat ze geen bewijzen hebben

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.