Vrijspraak Michael Jackson: "Gerechtigheid heeft gewonnen"

“Vandaag op de 13e heeft gerechtigheid gewonnen,” dat zegt de Leiderdorpse Willy Gijsman, voorzitter van de Nederlandse Michael Jackson Fanclub. “Wij hebben alle respect voor Michael Jackson, zijn familie, fans en vrienden”. Gijsman heeft vannacht nog een ‘Jackson party-website‘ gelanceerd, waarop alle victory-feestjes vermeld worden. “Nu breken er weer goede tijden aan voor Michael Jackson en zijn fans.”

Gijsman, zelf net anderhalve week terug uit LA, kreeg gisteren een uur voor de uitspraak van een andere regiogenoot te horen dat de jury klaar was met de beraadslagingen. Vice-voorzitter Mark Wittenberg uit Hillegom is momenteel in LA en volgde daar het nieuws op de voet. Gijsman: “Mark belde me een uur van te voren dat de uitspraak zou komen. Vanaf dat moment heb ik mijn TV op CNN gezet. Ik zit nu interviews te kijken met de jury want ik zal wel veel pers te woord moeten staan en dan moet je natuurlijk wel precies weten, waar je het over hebt.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×