Rhijnhof eerste met grafwijzer op internet

Begraafplaats Rhijnhof heeft naar eigen zeggen als eerste een grafwijzer op internet. Via de eigen site is een routekaartje naar een bepaald graf op te vragen. In Nederland zijn al wel enkele begraafplaatsen met een elektronische informatiezuil bij de ingang, maar nog niet eerder was deze informatie op een website te raadplegen.

Rhijnhof denkt dat de service vooral van pas komt voor familie en stamboomonderzoekers. In de praktijk komt het regelmatig voor dat mensen gegevens van het graf van een ver familielid zoeken, en ook naaste familie is nog weleens de exacte plek van een graf vergeten”, aldus dinsdag een woordvoerder van de begraafplaats.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×