Rhijnhof eerste met grafwijzer op internet

5

Begraafplaats Rhijnhof heeft naar eigen zeggen als eerste een grafwijzer op internet. Via de eigen site is een routekaartje naar een bepaald graf op te vragen. In Nederland zijn al wel enkele begraafplaatsen met een elektronische informatiezuil bij de ingang, maar nog niet eerder was deze informatie op een website te raadplegen.

Rhijnhof denkt dat de service vooral van pas komt voor familie en stamboomonderzoekers. In de praktijk komt het regelmatig voor dat mensen gegevens van het graf van een ver familielid zoeken, en ook naaste familie is nog weleens de exacte plek van een graf vergeten”, aldus dinsdag een woordvoerder van de begraafplaats.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

5 reacties

 1. Complimenten voor de mooie site van Rhijnhof

  is de moeite waard om alles te lezen

 2. simon platteel op

  prachtig nu kun je ook familie leden achterhalen waarvan je gedacht had dat ze geschut waren,ik ben erg blij met deze vooruitgang.

 3. Maar ook dat ze al geschudt zijn!

  Wat dacht je van deze? 3 halve maand later…..

  Begraafdatum: 2 Maa 2005
  Grafnummer: Graf geruimd

Je bent nu offline