Politie zoekt eigenaren van vernielde spullen

De politie heeft in de vroege ochtend van dinsdag 9 augustus twee mannen van 28 en 30 en een vrouw van 24 jaar, allen uit Den Haag, aangehouden op verdenking van het plegen van vernieling. Bij de politie werd gemeld dat drie personen in de omgeving van de Botermarkt ongeveer vijf fietsen in het water hadden gegooid. Daarnaast schopten de personen tegen goederen op het Van der Sterrepad en zorgden zij voor geluidsoverlast. Op basis van het opgegeven signalement werden de verdachten op het Stationsplein aangehouden.

De politie verzoekt eigenaren van wie de fietsen mogelijk bij de Botermarkt in het water zijn gegooid contact op te nemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×