Bierdieven achterhaald

De politie heeft afgelopen donderdagavond een 25-jarige man uit Leiden en een 29-jarige man uit Rijnsburg aangehouden op verdenking van het plegen van een winkeldiefstal. De mannen wilden een supermarkt aan het Diamantplein verlaten zonder een bierfust te betalen. Een medewerkster zag de mannen bij de schappen het bierfust in een rugzak doen en heeft gelijk een collega van een naastgelegen winkel ingeseind. Bij het afrekenen van enkele producten zag de medewerkster de bierfust niet op de band liggen en sprak de mannen hierop aan. De mannen renden weg, maar werden achterna gezeten door de ingeseinde collega. Deze kwam met het bierfust terug dat de mannen hadden teruggegeven. De mannen zijn daarna weer weggerend. De inmiddels gealarmeerde politie heeft op basis van de opgegeven signalementen de verdachten kort daarop aangehouden op de Granaathof.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×