Zwemvierdaagse vandaag van start

De samenwerkende Leidse zwemverenigingen, LZ1886, de Leidse Watervrienden, de Zijl/LGB, en de Leidse Reddingsbrigade organiseren in samenwerking met het Sportbedrijf en de Eerste Leidsche EHBO brigade voor de 30e keer de Leidse zwemvierdaagse. Het evenement begint vandaag en vindt plaats in de zwembaden ”de Zijl” en “de Vliet”. Het is de bedoeling dat er gedurende vier avonden een afstand van 500 meter per avond wordt afgelegd. Bij het volbrengen van de totale afstand van 2000 meter ontvangen de deelnemers een medaille. Omdat de zwemvierdaagse dit jaar voor de 30e keer gehouden wordt, krijgen alle deelnemers ook nog een verrassing.

De kosten voor deelname zijn € 4,50 voor vier avonden zwemmen. Daarbij kan er een avond overgeslagen worden, want er zijn vijf avonden waarop meegedaan kan worden. De voorverkoop is reeds gestart, maar tijdens de avonden kan men ook de deelnemerskaart aan de kassa van het zwembad kopen. Een eventueel batig saldo gaat naar een goed doel. Supporters zijn ter aanmoediging van de deelnemers van harte welkom en de beide restaurants zijn tijdens de zwemvierdaagse geopend.

Op de zwemavonden kan er gestart worden:
in het binnenbad van zwembad de Zijl van 19.00 tot 20.15 uur
in het buitenbad van zwembad de Vliet van 19.00 tot 20.15 uur

Leiden zwemvierdaagse


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×