Drietal voorkomt beroving; dader gepakt

Drie mannen uit Emmeloord, Leiden en Oegstgeest, voorkwamen zaterdag even na middernacht in de Dullebakkersteeg dat een 61-jarige man uit Leiden werd beroofd. De mannen zagen dat de Leidenaar, door een naar later bleek 32-jarige man uit Heemskerk, tegen de grond werd geslagen en vervolgens werd geschopt. Zij schoten het slachtoffer te hulp, waarna de dader wegrende. De mannen zetten de achtervolging op hem in en wisten hem op de Oude Rijn tegen de grond te werken en daar onder controle te houden in afwachting van de gewaarschuwde politie.

De verdachte is ingesloten en wordt dinsdag bij justitie voorgeleid. Het slachtoffer moest zich onder medische behandeling stellen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×