Mishandeling in de bus

De politie hield donderdag rond 17.50 uur op de Gerberalaan in Oegstgeest een 29-jarige man uit Leiden aan. De man was met nog twee onbekende mannen op de Irislaan uit een lijnbus gevlucht, nadat de chauffeur de bus stil zette toen de mannen tijdens de rit van Noordwijk naar Leiden racistische en seksistische teksten riepen. Een 33-jarige man die op de Haaswijklaan instapte, moest het vervolgens ontgelden. Hij werd aangevlogen en kreeg klappen en schoppen. Dit deed de deur dicht voor de chauffeur, zette de bus stil en riep de hulp van de politie in. Het drietal wachtte daar niet op en wist uit de afgesloten bus weg te komen. Na een korte zoekactie werd één van de mannen aangehouden. Hij ontkent echter elke betrokkenheid en zegt juist ingegrepen te hebben. De politie heeft de zaak in onderzoek. Naar de twee andere mannen wordt gezocht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×