Boetes bij verkeerscontoles

De politie heeft woensdagochtend een bromfietscontrole gehouden aan de Lammenschansweg. Er werden zes bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het overschrijden van de maximum constructiesnelheid en voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs of certificaat. Drie bestuurders kregen een ’toonbrief’. Eén voor een defecte remkabel en twee voor verzekeringspapieren. Zij krijgen de kans om e.e.a. in orde te maken en te laten zien.

Van 10.00 tot 11.30 uur werden automobilisten op de Molenwerf gecontroleerd op gordel, niet handsfree telefoneren en rij- en kentekenbewijs. Er werden drie bekeuringen uitgeschreven. Twee bestuurders moeten hun papieren komen tonen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×