Claus Martinot nieuwe directeur Bouwen en Wonen

De heer drs. C.P. (Claus) Martinot is per 1 september benoemd tot directeur van de dienst Bouwen en Wonen van de gemeente Leiden. Hij is de opvolger van de heer Ted Zwietering. Martinot (1953) was vanaf 1 januari 2000 werkzaam als directeur van de dienst Milieu en Beheer.

In afwachting van de reorganisatie van de gemeente Leiden wordt de vacature ‘directeur dienst Milieu en Beheer’ de komende zes maanden nog niet ingevuld. De werkzaamheden worden waargenomen door het dienstmanagementteam van de dienst Milieu en Beheer. Dit DMT bestaat uit drie personen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×