D66: "WijLeiden voegt niks toe"

“Sympathiek,” zo kwalificeert D66-fractievoorzitter Paul van Meenen de nieuwe Leidse partij WijLeiden. “Maar het voegt niks toe. Hun programma is bijna een kopie van ons programma, dus we moeten maar eens met ze om tafel. Vooralsnog maak ik me geen zorgen,” aldus Van Meenen die het op zich toejuicht dat jonge mensen naast hun studie tijd willen maken om politiek actief te worden: “Maar dat kan met hun denkbeelden dus prima bij ons”.

Mocht WijLeiden niet gevoelig zijn voor de avances van D66 en bovendien een zetel weten te halen bij de verkiezingen, dus maakt dat Van Meenen ook niet echt veel uit. “Het belangrijkste is dat wij onze standpunten kunnen realiseren en zij denken bijna hetzelfde als wij. Bovendien gaat D66 voor minstens zeven zetels, dus een zeteltje minder…”

Advertentie

Leiden wijleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×