Vier jongeren opgepakt na mishandelen schoolgenote

De politie heeft gisteren vier Leidse jongeren opgepakt die op vrijdag 26 augustus een 14-jarig meisje op school hadden bedreigd en mishandeld. Het meisje, ook uit Leiden, werd lastiggevallen toen ze het schoolplein van een scholengemeenschap aan het Lammenschanspark afliep. Zij werd geslagen, geschopt en bedreigd. Nadat zij haar fiets had laten vallen, wist zij even aan haar belagers te ontsnappen, maar werd achtervolgd in de omgeving.

Na de aangifte startte de politie een onderzoek, waardoor nu dus de drie 13-jarige meisjes en een 15-jarige jongen aangehouden konden worden. Twee van de drie meisjes zijn inmiddels weer op vrije voeten gesteld. Het verhoor van het derde meisje vindt nog plaats. De 15-jarige verdachte wordt donderdag 8 september geleid voor de rechter-commissaris.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×