Burgemeester Van der Werff opent kapsalon

Morgenmiddag zal ‘burgemeester’ Pieter Adriaensz. van der Werff de openingshandeling te verrichten van Ryanne’s Hairfashion, een geheel vernieuwde kapsalon aan het Levendaal 104 in Leiden. Na een maandje proefdraaien vindt zaterdag 10 september tussen 17.00 en 19.00 uur de officiële opening plaats, waarbij burgemeester Van der Werff de schaar zal hanteren.

Op de plek waar al 65 jaar lang een kapsalon gevestigd is, maakt Ryanne Ladan na een fikse verbouwing nu een doorstart. Samen met Dikra, Angelique en Debbie is zij er helemaal klaar voor. Er is een nieuwe klantvriendelijke entree en balie gekomen, het geheel is allemaal wat breder en professioneler van opzet en de beschildering zorgt voor een rustige ambiance voor de klanten. Alle kapsters deden hun ervaring eerder op bij kapsalon Van Tongeren zodat er voor de vaste klanten, naast de nieuwe eigentijdse inrichting, niet zo heel veel verandert. Eigenaar Ryanne Ladan over haar nieuwe zaak: “We gaan verder onder een andere naam. Het blijft in principe oud en vertrouwd. Het personeel is bij de vaste klanten bekend van vroeger.

Om er tijdens de viering van Leidens Ontzet extra feestelijk uit te zien geldt op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober een aantrekkelijke openingsactie. Iedereen wordt dan geknipt voor slechts 12,50 euro.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×