VVD zoekt fractie-assistent

De VVD Leiden is op zoek naar een fractie-assistent. Deze ondersteunt de fractie met het maken van notulen van de wekelijkse fractievergaderingen, het opstellen van de agenda, het organiseren van lokale en provinciale netwerkbijeenkomsten, het plannen en organiseren van diverse politieke uitingen en het verzorgen van de externe communicatie.

Er wordt gezocht naar iemand met politieke interesse vanuit liberale beginselen, affiniteit met het Leidse wel en wee, een groot organisatorisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift) en inventiviteit. De functie vereist een inzet van ongeveer 10 à 15 uur per week.

Geïnteresseerden kunnen hun motivering en C.V. uiterlijk 17 september mailen aan Leendert de Lange (fractievoorzitter) of Annet Koster (fractieassistente).

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×