Aanhoudingen na mishandeling

De politie hield het afgelopen weekend twee mannen aan voor mishandeling. Op zaterdag rond 08.50 uur ontstond er op de kruising Noordeinde met de Witte Singel onenigheid tussen een fietser en een automobilist. De 45-jarige Leidse automobilist raakte de 27-jarige plaatsgenoot op zijn fiets met als gevolg een slag in zijn wiel. Bij de woordenwisseling die ontstond werd de fietser in het gezicht geslagen. Daarna reed de automobilist weg. De man werd later aangehouden.

Aan de Legewerfsteeg hield de politie zondag een 39-jarige man uit Leiden aan. Hij had daar zowel zijn ex als een 32-jarige man uit Amsterdam op het hoofd geslagen met een hard voorwerp. De man hield aan het voorval een hoofdwond over. Beide verdachten krijgen een proces-verbaal.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×