Gemeente Leiden eert vrijwilligers met gratis theater

Vrijwilligers in Leiden kunnen op zondagmiddag 25 september in de 300-jarige Leidse Schouwburg gratis genieten van de jubileumproductie Belegh en Ontset van Leyden. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Om een gratis kaartje te bemachtigen, kunnen vrijwilligers zichzelf tot en met vandaag (22 september) aanmelden bij de receptie van de dienst Cultuur en Educatie op telefoon-nummer (071) 516 52 00 of via faxnummer (071) 516 53 99. E-mailen kan ook: e.van.leeuwen@leiden.nl. In totaal zijn er 230 kaarten beschikbaar voor de voorstelling op 25 september.

De gemeente wil met het aanbieden van deze voorstelling de vrijwilligers bedanken en tonen hoezeer ze het werk van vrijwilligers waardeert. Dit past in het in 2003 vastgestelde gemeentelijke vrijwilligersbeleid ‘Vrijwilligers voor elkaar’. Twee jaar geleden werkte de gemeente Leiden in het kader van ‘Vrijwilligerswerk voor elkaar’ ook mee aan de campagne ‘Wie meedoet wint’, waarbij nieuwe vrijwilligers in het zonnetje werden gezet met bloemen en ‘VIP-treatments’.

De gemeente vindt vrijwilligerswerk erg belangrijk, omdat zonder de inzet van vrijwilligers veel activiteiten van bijvoorbeeld sportverenigingen, speeltuinen, scholen enz. niet meer mogelijk zijn. De belangrijkste speerpunten van het Leids vrijwilligerswerk zijn het subsidiëren van vrijwilligersorganisaties en het in stand houden van het Steunpunt Vrijwilligerswerk dat ondersteuning biedt aan (vrijwilligers)organisaties.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×