300 jarig bestaan Schouwburg in 3 oktober optocht herdacht

Het motto van de optocht die jaarlijks wordt georganiseerd door de 3 October Vereeniging refereert dit keer aan het 300-jarig bestaan van de Leidse schouwburg, het oudste theater van ons land. Onder het motto Haal het doek maar op kunnen de toeschouwers kennismaken met het Grieks theater, klassiek toneel en kinder toneel. De kilometerslange stoet loopt op 3 oktober om 13.00 uur door de Leidse binnenstad. Muzikaal wordt de optocht begeleid door diverse Leidse verenigingen en orkesten.

ROUTE VAN DE OPTOCHT

Vertrek 13.00 uur precies: Burggravenlaan.
(De gehele Burggravenlaan is opstelplaats en niet bestemd voor publiek).

Daarna: Hoge Rijndijk, Plantagelaan, Levendaal, Korevaarstraat, Breestraat, Noordeinde, Witte Singel, Zoeterwoudsesingel, Fruinlaan, (waarna ontbinding van de Optocht in de Fruinlaan ter hoogte van het Stedelijk Gymnasium).

De Burggravenlaan zal tot 16.00 uur volledig afgesloten zijn tussen Hoge Rijndijk en Fruinlaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×