Suikerziekte bij Marokkaanse vrouwen

Op initiatief van de jongerenafdeling van de Mosqee Leiden-Noord zal in samenwerking met GGD een sportieve bijeenkomst georganiseerd worden over suikerziekte. De bijeenkomst, vrijdag 30 september van 10.00 tot 12.30 uur, wordt gehouden worden bij HARA. Tijdens de bijeenkomst zal stilgestaan worden bij het belang van bewegen bij suikerziekte. De voorlichting is bedoeld voor Marokkaanse vrouwen met suikerziekte en hun (schoon)dochters of andere vrouwen die meer over diabetes en beweging willen weten.

Gezien de behoefte zal dit keer de voertaal Berbers zijn. De dag wordt begeleid door een GGD-diëtiste, een verpleegkundige van Thuiszorg Groot Rijnland en een fysiotherapeute. Adres HARA: Bonairestraat 4 te Leiden. Gratis toegang.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×