Politie start met telefonische aangifte

In navolging op de Internet Aangifte start de Politie Hollands Midden in november met een proef ‘Telefonische Aangifte’. Via de afdeling Teleservice kan men aangifte doen van diefstal van fiets of bromfiets en diefstal uit de auto. Na enkele maanden zal het project worden geëvalueerd en zal worden bekeken of het aantal incidenten waarvoor telefonische aangifte mogelijk is, wordt uitgebreid. Een volgende stap is het doen van ‘aangifte op afspraak’.

Op de afdeling teleservice werken inmiddels 58 medewerkers die sinds maart dit jaar, samen met de gemeenschappelijke meldkamer van de drie hulpdiensten, zijn gehuisvest in het gebouw van het Regionaal Coördinatie Centrum (RCC) aan de Rooseveltstraat in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×