Zes aanhoudingen na mishandeling bij station

Afgelopen nacht heeft de politie bij het centraal station zes mannen aangehouden wegens de mishandeling van een 38-jarige Hagenaar en een 36-jarige vrouw. De Hagenaar werd daarbij onder meer met een hamer geslagen. Vijf mannen, een 36-jarige Leidenaar, een 54-jarige Alphenaar, een 35-jarige en een 37-jarige Hagenaar en een 30-jarige Rotterdammer, zijn ingesloten.

Een zesde man zou kort na de mishandeling van de 38-jarige Hagenaar, een 36-jarige vrouw in het gezicht hebben geslagen. De twee zaken houden vermoedelijk verband met elkaar. De vrouw deed aangifte waarop agenten de man, een 33-jarige Alphenaar aanhielden. De mannen zijn ingesloten en de politie zet het onderzoek voort.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×