D66 stelt vragen over afsluiting Churchilllaan

Donderdag 22 en vrijdag 23 september was de Churchilllaan wegens asfalteringswerkzaamheden deels afgesloten. In het Leidsch Dagblad deden verschillende mensen hun beklag over de enorme verkeersopstoppingen die de werkzaamheden veroorzaakt hebben. Volgens D66-raadslid Peter Bootsma hebben die werkzaamheden voor een enorme verstoring van het geregelde maatschappelijk verkeer gezorgd. Bootsma wil nu van het college weten waarom de werkzaamheden niet in het weekeinde zijn uitgevoerd.

Ook wil hij dat de gemeente dergelijke grootschalige onderhoudswerkzaamheden voortaan in het weekeinde laat uitvoeren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×