Burgemeester opent nieuw kantoor Media Design

Donderdag opent burgemeester Lenferink officieel de nieuwe kantoorruimte van het Leidse internetbedrijf Media Design in de Latijnse School. In april van dit jaar bestond Media Design uit Leiden vijf jaar. Dit heuglijke feit is toen onopgemerkt gebleven, omdat het bedrijfspand aan de Flevoweg waar het bedrijf toen gevestigd was, rond die tijd door brand werd verwoest.

Media Design is begin 2000 van start gegaan en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een allround internetbedrijf. Media Design bouwt, onderhoudt en host websites. Ze zijn bekend geworden door hun eigen product: Snelsite, waarmee klanten op een eenvoudige wijze zelf hun website kunnen onderhouden. Door deze ontwikkeling hebben zij een grote klantenkring opgebouwd.

Ook is Media Design, samen met NewRulez Media, een dochteronderneming van Ilse Media, aandeelhouder van de jongerenwebsite CU2. Media Design ontwikkelde deze site in april 2000. Eind vorig jaar nam NewRulez er een meerderheidsbelang in. De profielensite CU2 is met zo’n actieve 500.000 gebruikers een van de grootste websites van Nederland. Ook CU2 BV is gevestigd aan de Lokhorststraat.

Als cadeautip heeft Media Design aan de gasten een financiƫle bijdrage gevraagd ten behoeve van de restauratie van de Pieterskerk.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×