Politie zoekt getuigen van mishandeling

De politie is op zoek naar de dader van een mishandeling op de Nieuwe Beestenmarkt. Een 19-jarige Leidenaar werd in de nacht van zaterdag 1 op zondag 2 oktober in elkaar geslagen en werd met enkele breuken in het gezicht opgenomen in het LUMC. Het slachtoffer is een donkergekleurde Leidenaar die zich volgens getuigen vervelend gedroeg bij de kroegen op de Nieuwe Beestenmarkt. Daardoor kreeg hij met meerdere bezoekers ruzie. Ter hoogte van Café het Centrum kreeg hij één of meerdere klappen in zijn gezicht van een nog onbekende man.

Volgens het slachtoffer is de dader een blanke lange man (twee meter) met kort blond achterover gekamd haar en een groene jas. De politie is op zoek naar deze dader. Getuigen die de mishandeling hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met de politie aan de Langegracht of via telefoonnummer 0900 – 8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×