Brommerdieven na maanden gepakt

De politie heeft afgelopen donderdag twee mannen aangehouden in verband met de diefstal van een bromfiets. Een motorrijder van het Regionaal Verkeershandhavingsteam (RVHT) liet op de Schipholweg een brommer stoppen. Zowel de bestuurder, een 49-jarige Katwijker, als zijn passagier, een 25-jarige Leidse, reden namelijk zonder helm en kregen hiervoor een bekeuring van 55 euro. Uit navraag bleek dat de brommer bovendien als gestolen stond geregistreerd. De brommer was op 19 juni gestolen in de Stevenshof. Hierop zijn de bestuurder en vervolgens ook een 43-jarige man uit Apeldoorn, die hem aan de Katwijker had uitgeleend, aangehouden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×