Zes winkeldieven betrapt

Zes jongeren, vier meisjes van 13 en 15 jaar, uit Alphen aan den Rijn en Leiden en twee jongens van 14 en 16 jaar uit Leiden, zijn gistermiddag bij V&D betrapt toen ze hun zakken volstopten met verschillende goederen. De zes werden aan de politie overgedragen. Al snel bleek dat de zes niet alleen bij V&D op dievenpad waren geweest.

Ook bij drie kledingwinkels in Leiden hadden ze goederen gestolen, waaronder riemen, haarspelden en kleding. De 16-jarige Leidenaar maakte meteen helemaal schoon schip en bekende een dag eerder met een andere jongen bij de HEMA en een sportwinkel aan de Haarlemmerstraat een trui, twee joggingbroeken en handschoenen te hebben gestolen. De politie zal die zevende dader nog aan de tand voelen.

Alle verdachten werden in de loop van de avond weer op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×