Aanhouding na mishandeling op afrit A4

De politie heeft een 30-jarige man uit Barendrecht aangehouden wegens het mishandelen van een 56-jarige man uit Leiderdorp. Dat gebeurde gisteravond op de afrit Leiden-Oost van de A4. De mannen reden allebei op de A4 vanuit Den Haag. Er ontstonden wat irritaties over het rijgedrag. De verdachte zou de Leiderdorper afgesneden hebben, waardoor de Leiderdorper moest uitwijken naar de vluchtstrook. De verdachte is bij de verkeerslichten aan het einde van de afrit uit zijn auto gestapt en sloeg de man in het gezicht.

De politie werd door een getuige ingeschakeld en kon de aggressieve man aangehouden. Hij is lopende het onderzoek in verzekering gesteld.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×