Kettingbotsingen op A4 door lage zon

Op de A4, Amsterdam richting Den Haag, hebben zondagmiddag rond kwart over vier ter hoogte van Nieuw-Vennep verschillende ongevallen plaatsgevonden. Volgens de politie waren bij de vijf kettingbotsingen in totaal zeker dertig voertuigen betrokken. Voor zover bekend, raakten drie personen licht gewond. In totaal moesten 24 auto’s worden weggesleept. Vanaf half vijf waren vier van de vijf banen richting Den Haag afgesloten voor hulpverlening, onderzoek en opruimwerkzaamheden. Het verkeer werd omgeleid. Even na zes uur stond op de A4 tussen Schiphol en Nieuw-Vennep 10 kilometer file.

De politie vermoedt dat de automobilisten onvoldoende rekening hebben gehouden met de laagstaande zon, het natte wegdek en de verkeersdrukte.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×